Personvernregler

goto.no (“goto.no”) driver nettsiden til goto.no og kan drive andre nettsteder. Det er goto.no-policyen å respektere personvernet ditt angående all informasjon vi måtte samle inn mens vi driver nettstedene våre.

Nettstedsbesøkende

Som de fleste nettoperatører, samler goto.no ikke-personlig identifiserende informasjon av den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertype, språkinnstilling, henvisningsside og dato og klokkeslett for hver besøkende. goto.no formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan goto.no besøkende bruker nettstedet. Fra tid til annen kan goto.no frigjøre ikke-personlig identifiserende informasjon samlet, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

goto.no samler også potensielt personlig identifiserende informasjon som Internet Protocol (IP) -adresser for påloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på blogger / nettsteder på goto.no. goto.no avslører bare påloggede bruker- og kommentator-IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor, bortsett fra at IP-adresser og e-postadresser til kommentatorer er synlige og avslørt for administratorer av bloggen / nettstedet der kommentaren ble igjen.

Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på goto.no nettsteder velger å samhandle med goto.no på måter som krever at goto.no samler personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon som goto.no samler, avhenger av interaksjonens art. For eksempel ber vi besøkende som registrerer seg på goto.no-nettstedet om å oppgi brukernavn og e-postadresse. De som deltar i transaksjoner med goto.no blir bedt om å gi tilleggsinformasjon, inkludert om nødvendig personlig og økonomisk informasjon som kreves for å behandle disse transaksjonene. I hvert tilfelle samler goto.no slik informasjon kun i den grad det er nødvendig eller hensiktsmessig for å oppfylle formålet med den besøkendes samhandling med goto.no. goto.no avslører ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor. Og besøkende kan alltid nekte å oppgi personlig identifiserende informasjon, med forbehold om at det kan hindre dem i å delta i visse nettstedsrelaterte aktiviteter.

Samlet statistikk

goto.no kan samle inn statistikk om atferd til besøkende på sine nettsteder. goto.no kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Imidlertid avslører goto.no ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor.

Beskyttelse av viss personlig identifiserende informasjon

goto.no avslører potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon kun til de ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner som (i) trenger å vite informasjonen for å behandle den på vegne av goto.no eller for å tilby tjenester tilgjengelig på goto .no nettsteder, og (ii) som har avtalt å ikke avsløre det for andre. Noen av disse ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner kan være lokalisert utenfor hjemlandet ditt; ved å bruke goto.no nettsteder, samtykker du i overføring av slik informasjon til dem. goto.no vil ikke leie ut eller selge potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon til noen. Annet enn sine ansatte, entreprenører og tilknyttede organisasjoner, som beskrevet ovenfor, avslører goto.no potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon kun som svar på stevning, rettskjennelse eller annen statlig forespørsel, eller når goto.no tror på godt tro på at utlevering er rimelig nødvendig for å beskytte eiendommen eller rettighetene til goto.no, tredjeparter eller allmennheten. Hvis du er registrert bruker av et goto.no-nettsted og har oppgitt e-postadressen din, kan goto.no av og til sende deg en e-post for å fortelle deg om nye funksjoner, be om tilbakemeldinger eller bare holde deg oppdatert om hva som skjer med goto.no og våre produkter. Hvis du sender oss en forespørsel (for eksempel via e-post eller via en av tilbakemeldingsmekanismene våre), forbeholder vi oss retten til å publisere den for å hjelpe oss med å avklare eller svare på din forespørsel eller for å hjelpe oss med å støtte andre brukere. goto.no tar alle tiltak som er rimelig nødvendige for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse av potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en rekke informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som den besøkendes nettleser gir til nettstedet hver gang den besøkende kommer tilbake. goto.no bruker informasjonskapsler for å hjelpe goto.no med å identifisere og spore besøkende, deres bruk av goto.no-nettstedet og deres preferanser for nettstedsadgang. goto.no besøkende som ikke ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinene sine, bør stille nettleserne til å nekte informasjonskapsler før de bruker goto.no-nettsteder, med den ulempen at visse funksjoner på goto.no-nettsteder kanskje ikke fungerer som de skal uten hjelp av informasjonskapsler.

Virksomhet Toverføringer

Hvis goto.no, eller i det vesentlige alle eiendelene, ble anskaffet, eller i det usannsynlige tilfellet at goto.no går ut av virksomhet eller går i konkurs, vil brukerinformasjon være en av eiendelene som overføres eller erverves av en tredjepart. Du erkjenner at slike overføringer kan forekomme, og at enhver erverver av goto.no kan fortsette å bruke din personlige informasjon som beskrevet i denne policyen.

Annonser

Annonser som vises på noen av våre nettsteder, kan leveres til brukere av annonseringspartnere, som kan sette informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for annonsetjeneren å gjenkjenne datamaskinen din hver gang de sender deg en online-annonse for å samle informasjon om deg eller andre som bruker datamaskinen din. Denne informasjonen gjør at annonsenettverk blant annet kan levere målrettede annonser som de tror vil være av mest interesse for deg. Denne personvernerklæringen dekker bruk av informasjonskapsler fra goto.no og dekker ikke bruk av informasjonskapsler fra noen annonsører.

Retningslinjer for personvern Endringer

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være mindre, kan goto.no endre sin personvernpolicy fra tid til annen, og etter goto.no sitt eget skjønn. goto.no oppfordrer besøkende til å ofte sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernreglene. Hvis du har en goto.no-nettstedskonto, kan du også motta et varsel som informerer deg om disse endringene. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter endringer i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av en slik endring.