Personvern & cookies

I goTO Berg-Hansen er vi opptatt av å verne om våre kunders personopplysninger og at du som kunde forstår hvordan vi håndterer informasjonen du gir oss om deg. Vi har satt oss grundig inn i de nye lovene og justert våre personvernregler i henhold til disse reglene. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning. GDPR står for The General Data Protection Regulation og er et nytt EU-lovverk som trer i kraft i Norge 1. juli 2018. GDPR handler om personvern og individets rett til å vite hva virksomheter lagrer av persondata. Denne personvernerklæringen forklarer hva vi samler inn, hvordan vi gjør det, hva vi bruker informasjonen til og hva vi gjør for å beskytte personopplysningene. Når du er kunde i goTO Berg-Hansen er goTO Berg-Hansen behandlingsansvarlig. Som behandlingsansvarlige har vi lov å bruke persondata til for eksempel å sende deg tilpassede tilbud og nyhetsbrev, forutsatt at vi har fått samtykke fra deg.

Lagring av persondata

I våre databaser har vi full oversikt over all informasjon vi lagrer om våre kunder. Vi lagrer kun relevant og nødvendig informasjon om kundene våre. Hvis vi ønsker å benytte dataene til et annet formål enn det du har godkjent, vil vi alltid be om samtykke. Vi har også full oversikt over hvem vi utveksler data med, både flyselskap, hoteller og andre leverandører og tredjepartsleverandører vi samarbeider med. Data som videresendes er kun det nødvendige av informasjon for å kunne gjennomføre en bestilling. Våre leverandører er databehandlere og har ikke rett til å bruke din informasjon til noe annet enn det som har med din bestilling å gjøre.

goTO Berg-Hansen trenger noen ganger informasjon utover epostadresse og navnet ditt for å kunne bestille reiser for deg. For eksempel trenger vi fødselsdato hvis du skal fly til England eller USA. Disse opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn å gjennomføre en bestilling. Finner du ut at du ikke ønsker å ha denne informasjonen liggende hos oss, kan du når som helst få dette slettet fra våre databaser ved å ta kontakt med goTO Berg-Hansen. Personopplysninger du avgir til oss brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge det er et behov for dette. Når det ikke lenger er et behov, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert. Vi bruker ikke persondata til profilering eller markedsføring med mindre vi ber om ditt samtykke til dette. All markedsføring gjennomføres i henhold til gjeldende lovgivning.

Konfidensialitet

Berg-Hansen forplikter seg til å følge holde informasjon vedrørende dine reiseaktiviteter konfidensielle. All bruk av personopplysninger skjer i overensstemmelse med Personopplysningsloven. Ved bestilling av reiser er goTO Berg-Hansen forpliktet til å følge myndighetspålegg om utlevering av data innenfor myndighetspålagte og norsk lovs rammer.

Dine rettigheter: innsyn, korrigering og sletting

Hvis du som kunde kontakter oss og ber om å få vite hva vi har av informasjon om deg, så vil du få en konkret oversikt overlevert innen 10 virkedager. Ønsker du å slette din profil kan du kontakte oss på e-post: ferie.haugesund@berg-hansen.no

Hva er cookies?

Cookies – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som stort sett alle nettsteder benytter i dag. Cookies er små tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Filene inneholder informasjon som for eksempel innstillinger du gjør på nettstedet, teknisk informasjon om enheten du logger på med, hvilke sider på nettstedet vårt du besøker, og hvordan du navigerer mellom de ulike sidene. På nettsiden www.goTO Berg-Hansen.no benyttes informasjonskapsler for å gjøre nettsiden mer brukervennlig. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å samle sensitiv personlig informasjon. Du kan til enhver tid gjøre endringer i nettleseren din og blokkere informasjonskapsler. Ved å blokkere alle informasjonskapsler kan det være at du mister tilgangen til deler av nettsiden.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som blir levert av Google Inc («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukeren benytter nettstedet. Informasjonen som blir generert av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteten på nettstedet, og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettsiden og bruk av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom lovgivningen skulle kreve dette, eller i tilfeller der tredjeparter håndterer informasjon på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har. goTO Berg-Hansen bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvilket tidspunkt sidene er mest besøkt, og hvordan de besøkende navigerer inne på sidene. Informasjonen som blir lagret er anonymisert.

Andre cookies

Vi bruker også andre cookies på goTO Berg-Hansen.no. Disse benyttes av markedsførings- og kommunikasjonshensyn. De aktuelle cookiene kommuniserer med 360yield.com, pubmatic.com, spotxchange.com, bidswitch.net, de17a.com, angsrvr.com, smartclip.net, atemda.com, facebook.com, openx.net, yieldlab.net, doubleclick.net, adform.net, rubiconproject.com, unrulymedia.com, adnxs.com, analytics.sleeknote.com, statistics.sleeknote.com og soma.smaato.net.

Nyhetsbrev og personvern

Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil ditt navn og epostadresse bli lagret hos vår leverandør Campaign Monitor. Vi vil innhente følgende statistikk dersom du har akseptert sporing («tracking») da du meldte deg på nyhetsbrevet:
  • Tidspunktet for når du åpner nyhetsbrevet
  • Lokalisasjonen til din IP-adresse
  • Om du har klikket på linker i nyhetsbrevet
  • Informasjon om din epost-klient
Vennligst legg merke til at denne statistikken kun er lagret hos Campaign Monitor, og den vil ikke bli delt med tredjeparter. Dersom du ikke har godtatt sporing, vil denne informasjonen ikke lagres.